Tuinonderhoud

 

Een mooie tuin blijft natuurlijk alleen mooi als je ‘m goed onderhoudt. Je kunt Bas altijd bellen voor een incidentele onderhoudsbeurt voor je tuin of kiezen voor een onderhoudscontract. Naast standaard tuinonderhoud zoals het snoeien van de heg en weghalen van onkruid of woekerende planten, kijkt Bas ook of en welke nieuwe beplanting nodig is om je tuin weer in balans te brengen en seizoensklaar te maken, uiteraard in overleg met jou. Ben je niet meer blij met je tuin en is er dringend onderhoud nodig? Aarzel dan niet langer en laat een goede tuinman je tuin onderhouden; daar knapt je tuin zo van op!

Als je waarde hecht aan regelmatig tuinonderhoud zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt dan kunnen we een onderhoudscontract afspreken. Zo weet je zeker dat je tuin altijd op het juiste moment wordt onderhouden; want goed tuinonderhoud verdeel je over verschillende periodes door het jaar heen. Denk bijvoorbeeld aan de langste dag van het jaar voor snoeiwerk en de maand oktober, voor het winterklaar maken van je tuin. We maken samen een jaarplan waarin we duidelijk afspreken welke momenten Bas langskomt voor het onderhoud van je tuin.

Wat zijn je tuinwensen?

Bijvoorbeeld een schutting, beplanting of een compleet nieuwe tuin. Ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen helpt Bas je graag met advies en een richtprijs. Vrijblijvend uiteraard.

Hoe ziet je tuin er nu uit?

Upload een foto (of meerdere foto's) van je tuin of het gedeelte dat je wil veranderen.