Toe aan een nieuwe tuin? Dan komt Bas bij je langs en luistert goed naar je wensen. Die mixt hij vervolgens met zijn kennis van ontwerp, planten en kleuren zodat er een spannend, dynamisch tuinontwerp ontstaat.

Een echt goed tuinontwerp is van een tuin die het hele jaar mooi is; een plek van rust en schoonheid. Of je nou een grote of kleine tuin hebt. Je kunt Bas ook bellen voor een ontwerp van een gedeelte van je tuin, zoals een nieuwe border of oprijlaan.

Ontwerp goedgekeurd? Dan start Bas met de aanleg van je nieuwe tuin. Samen met betrouwbare partners voor de eventuele bouw van een veranda, terras, schutting of bestrating.

Wanneer de tuin klaar is krijg je een uitgebreid advies over onderhoud onder invloed van de verschillende seizoenen. En uiteraard staat Bas altijd voor je klaar als je vragen hebt of aanpassingen wil laten doen.

Wat zijn je tuinwensen?

Bijvoorbeeld een schutting, beplanting of een compleet nieuwe tuin. Ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen helpt Bas je graag met advies en een richtprijs. Vrijblijvend uiteraard.

Hoe ziet je tuin er nu uit?

Upload een foto (of meerdere foto's) van je tuin of het gedeelte dat je wil veranderen.